Feestweek Veen, juni 2020, geannuleerd!

Het zijn onzekere tijden wat betreft het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen. Het zal u dan ook niet ontgaan zijn dat op dit moment evenementen t/m 1 juni verboden zijn. Wij, als organisatie van Feestweek Veen, verwachten niet dat dit op 1 juni opgeheven zal worden en hebben hierdoor helaas, vooruitlopend op de eventuele maatregelen vanuit de regering, moeten besluiten om onze feestweek dit jaar te annuleren.

Dit was zeker geen gemakkelijk besluit, zoals u hopelijk begrijpt. Gezien dat onze feestweek voor alle leeftijden is, inwoners van Veen en omstreken, willen én kunnen wij dit risico niet nemen. Door dit zo te communiceren hopen wij duidelijkheid te geven aan een ieder die hierbij betrokken is.

Maar het allerbelangrijkste vinden wij de gezondheid van onze samenleving. Vanuit hier wensen wij u allen veel sterkte en gezondheid toe.

Wij hopen u allemaal in juni 2021, week 25, wederom in onze gezellige feesttent te mogen begroeten!