Feestweek Veen

Feestweek Veen

Feestweek Veen

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Nieuws

Feestweek 2018 is ten einde!

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Feestweek 2018 is ten einde!

Het was een mooie week bomvol gezellige activiteiten. Voor kinderen, jeugd, volwassenen en senioren hebben we getracht een aantrekkelijk programma neer te zetten, wat goed bezocht is!

Bedankt sponsoren, vrijwilligers, Sander voor de zoals elk jaar schitterende foto’s en bovenal bezoekers voor deze fantastische week!

We hopen jullie graag volgend jaar van 17 t/m 22 juni 2019 weer te mogen ontvangen in de feesttent!

*Het toneelstuk gemist? Zaterdag 30 juni wordt het nogmaals gespeeld in ‘t Dorpshuis te Veen. Kaarten hiervoor zijn nog beschikbaar!

Extra kaartverkoop 18 Juni

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Extra kaartverkoop 18 Juni

Maandag 18 juni is er een extra voorverkoop voor Toneelgroep Ingewikkeld Veens en de Hollandse Avond!

Enkel op maandag 18 juni zijn de kaarten voor de Hollandse Avond voor maar €10,- te koop..

Ook kun je jezelf verzekeren van een entreekaart voor de toneelvoorstelling op 19 of 30 juni 2018!

Dus zeg het voort.. Maandag 18 juni 2018 tussen 09:00-11:00 en 13:00-21:00 uur in de feesttent LAATSTE voorverkoop Feestweek Veen!

Feestweek 2018

Ook in 2018 wordt er wederom een bruisende feestweek georganiseerd op ’t Driehoekje in Veen. De organisatie heeft haar best gedaan voor iedereen weer een leuk programma neer te zetten. Ben jij er in 2018 (ook) bij?

 

Maandag 18 juni 2018

We trappen de feestweek letterlijk af met de jaarlijks terugkerende Fiets 4-daagse. Voor maar €15,- kunnen de deelnemers genieten van vier speciaal uitgestippelde routes door het mooie Land van Heusden en Altena. Dus wilt u lekker mee fietsen? Kom maandagochtend naar de tent, schrijf u in en geniet van de routes.

Maandagavond vervolgen wij het programma met de kinderbingo. Vanaf 18.30 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar van harte welkom om mooie prijzen in de wacht te slepen. Kosten €2,50 per persoon.

 

Dinsdag 19 juni 2018

Ook in 2018 staat Toneelgroep ‘Ingewikkeld Veens’ weer op de planken. Meer informatie over kaarten en voorstellingen volgt later…

 

Woensdag 20 juni 2018

Woensdagmiddag is traditioneel ingedeeld voor de kinderen uit Veen en omstreken. Voor maar €3,50 per persoon kunnen ze meedoen met verschillende spelletjes of deelnemen aan het voetbaltoernooi. Na afloop eten we met z’n alle frietjes. Alle kinderen zijn vanaf 13.30 uur welkom.

’s Avonds kunnen de volwassenen hun geluk beproeven met een ware Cashbingo. Verdiend u uw inleg terug en/of gaat u zelfs naar huis met een leuk extraatje. Het is het proberen waard… Om 20.00 uur start de bingo, tent is open vanaf 19.00 uur.

 

Donderdag 21 juni 2018

’s middags verwelkomen wij graag weer de senioren bij de tent. Ook dit jaar staat er een leuke middag gepland. Deelname is gratis.

’s Avonds staat er wederom een spetterende 80’s/90’s avond op het programma. In samenwerking met Feest DJ Bally maken we er wederom een gezellige avond van onder het genot van de beste hits van die tijd.

 

Vrijdag 22 juni 2018

Om 09.30 uur en 13.30 uur vertrekt de bus weer naar een onbekende plek. Via een mooi uitgestippelde route van ongeveer 45 kilometer fietst u terug naar Veen. Laat u verrassen en geniet! Voor maar €5,- per persoon neemt u deel aan deze verrassingstocht.

’s Avonds is er traditiegetrouw weer plaats voor de Hollandse Avond. De beste meezingers komen langs en meerdere artiesten betreden de Veense bühne. Meer info volgt later…

 

Zaterdag 23 juni 2018

’s middags nodigen wij graag weer fanatieke kinderen t/m 14 jaar uit om samen met een volwassene de strijd aan te gaan tegen de andere koppels. Natuurlijk spelen we voor eeuwige roem en de wisselbeker door verschillende spellen te doen en de welbekende quiz. Kosten €5,- per koppel, vergeten jullie je niet op te geven?! Inschrijven kan t/m woensdag in de tent.

’s Avonds verwelkomen we jullie graag nogmaals tot 23.45 uur tijdens de laatste feestavond. In samenwerking met Corné Music sluiten we de week gepast af en bedanken we jullie voor jullie deelname en komst.